Tuba Buyukustun o tome da li će se pojaviti na Disney Plus digitalnoj platformi

Broj turskih superstarova kada je gluma u pitanju na Disney Plus platformi bi mogao da bude zaista veliki. Među njima bi mogla da se nadje i Tuba Buyukustun.

Tuba Buyukustun o tome da li će se pojaviti na Disney Plus digitalnoj platformi

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija Disney Plus ima veoma ozbiljne planove kada je tržište turskih serija u pitanju. Na njihovim serijama će raditi veliki broj poznatih turskih glumaca.

Ono što je do sada poznato je da će u novim serijama ove platforme glumiti Irem Helvacioglu i Engin Akyurek (uveliko snimaju seriju Kacis), potom Can Yaman (najverovatnije serija El Turco), Hande Ercel, Hafsanur Sancaktutan, Demet Ozdemir, a postoji i sasvim realna opcija da se serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo sa Cagatayem Ulusoyem u glavnoj ulozi umesto na kanalu TV8, emituje na Disney Plus digitalnoj platformi.

Pregovori ove kompanije i još nekih poznatih glumaca su i dalje u toku. Tu se najviše izdvajaju Halit Ergenc i Tuba Buyukustun. Podsećamo, Kerem Bursin je postigao dogovor za rad na novoj seriji ove digitalne platforme ali je na kraju odustao.

Tuba Buyukustun je odgovorila na komentar jednog od njenih fan profila na Instagramu. Ova sjajna turska glumica je na pitanje da li će se pojaviti u novoj seriji kompanije Disney Plus  odgovorila da još uvek ništa nije sigurno.

Iz toga se može zaključiti da postoje realne šanse za tako nešto, da su pregovori u toku ali da još uvek nije potpisala ugovor sa ovom kompanijom.

NOVO - Meryem Uzerli zaštitno lice ruskog kozmetičkog brenda Faberlic

 By: Milt-TV Exposed