Engin Altan Duzyatan spreman za povratak!

Turski glumac Engin Altan Duzyatan spreman je za povratak na ekrane novom serijom. Međutim, za premijeru njegovog novog projekta ćemo još pričekati.

Engin Altan Duzyatan spreman za povratak!

Foto Credits: Daily Sabah

Snimanje serije Barbaroslar / Braća Barbarosa, koja je jedna od najiščekivanijih ali i najskupljih serija u poslednje vreme se nastavlja. Projekat se izdvaja zaista visokim budžetom i pravim timom profesionalaca koji radi na produkciji ove serije. Ipak, za početak ove nove serije ćemo sačekati još nekoliko meseci. Kako sada stvari stoje, serija Barbaroslar će započeti u septembru ili oktobru.

Engin Altan Duzyatan je zaista briljirao u seriji Dirilis: Ertugrul. Čak pet sezona smo imali prilike da uživamo u ovoj istorijskoj seriji koja je Enginu donela veliku popularnost. Finale projekta bilo je 2019. godine, a sada, dve godine kasnije sjajni glumac je spreman za povratak u velikom stilu.

Serija Braća Barbarosa se odlikuje time što ćemo u njoj gledati spektakularne pomorske bitke. Engin Altan Duzyatan koji će tumačiti jednu od glavnih uloga u ovoj seriji je počeo da privlači pažnju fanova objavama na Instagramu uglavnom u morskom okruženju.

Nakon fotografije u ronilačkom odelu, Engin je podelio još jednu sliku sa mora. Nova objava se takođe dopala fanovima pa je sakupila preko 430.000 lajkovao. Evo i pomenute fotografije sa njegovog zvaničnog Instagram naloga.

NOVO - Cagatay Ulusoy ima novi projekat?!

 By: Milt-TV Exposed