Busra Develi u novoj seriji Kasaba!

Busra Develi je učestvovala u TV seriji Akinci, koja je poslednji put emitovana na ATV-u 2021. godine, što je bilo njeno poslednje pojavljivanje na TV ekranima.

Busra Develi u novoj seriji Kasaba!

Foto Credits: RiriNano

Takođe je delila glavnu ulogu sa Alperenom Duymazom u romantičnoj komediji Erkek Severse prošle godine. Glumica, koja je za sebe izgradila dobru karijeru od 2015. godine, nastavlja svoju odlučnost da se pred publikom pojavi sa različitim projektima i različitim ulogama.

Ova veoma talentovana turska glumica, koja će preuzeti glavnu ulogu u novoj Netflixovoj seriji pod nazivom Kasaba / Grad, postala je deo veoma impresivne glumačke ekipe. Serija Kasaba, u kojoj glume važna imena kao što su Okan Yalabik, Ozan Dolunay i Ozgurcan Cevik, iznenadiće publiku kao tragična priča o 3 osobe koje pronađu veliki novac.

Duo Ozan Dolunay i Busra Develi privući će veliku pažnju 2023. kao partneri u novoj digitalnoj seriji. Pripreme za seriju, čije se snimanje očekuje uskoro se nastavljaju. Busru Develi ćemo gledati u liku po imenu Begum u ovoj novoj seriji, čiji su scenario napisali Deniz Karaoglu i Dogu Yasar Akal. Očekuje se da će serija upoznati publiku na Netflixu 2023. godine.

Ono što svakako raduje njene fanove jeste povratak Busre na set i to što će je gledati u novoj ulozi u novoj seriji.

NOVO - Uloga Melise Dongel u TV seriji Barbaros Hayreddin je san mnogih glumica!

By: TV Exposed