Dobro raspoloženje na setu serije Sen Cal Kapimi (FOTO)

O uspesima turske serije Sen Cal Kapimi smo već pisali. Sjajna energija između glumaca se oseća na svakom koraku i vidljiva je u svakoj sceni. Gotovo svi glumci su aktivni na društvenim mrežama i često postavljaju fotografije sa seta na svojim Instagram profilima. Jedan od aktivnijih je glavni glumac Kerem Bursin. On je na Instagramu ...

Dobro raspoloženje na setu serije Sen Cal Kapimi (FOTO)

O uspesima turske serije Sen Cal Kapimi smo već pisali.

Sjajna energija između glumaca se oseća na svakom koraku i vidljiva je u svakoj sceni. Gotovo svi glumci su aktivni na društvenim mrežama i često postavljaju fotografije sa seta na svojim Instagram profilima. Jedan od aktivnijih je glavni glumac Kerem Bursin. On je na Instagramu juče postavio novu fotografiju uz zanimljiv natpis. Kerem je napisao „Kao u 18. veku“, aludirajući da na fotografiji oponašaju poze karakteristične za slike tog periodu. Fotografija je sakupila preko milion lajkova i veliki broj komentara. Jedan od komentara koji se istakao bio je i „Mislim da je to slika kasne renesanse ili novoraslog baroknog perioda.” koji je napisao grafički dizajner Ugur Gallenkus.

Naravno nije izostao jedan od karakterističnih komentara Hande Ercel koja se takođe nalazi na fotografiji. Pogledajte o kojoj fotografiji je reč.

https://www.instagram.com/p/CGahuJ0gLNX/

NOVO - Ozgu Kaya u strahu za život!

By: TV Exposed