Gamze Ercel misli da njena sestra Hande liči na Kendal Jenner, a vi? (FOTO)

Gamze Ercel, starija sestra popularne turske glumice Hande Ercel primetila je sličnosti između njene sestre i rijaliti zvezde Kendal Jenner. Gamze je fotografiju na kojoj joj njih dve liče podelila i na društvenim mrežama i upitala svoje pratioce da li i njima Hande i Kendal liče jedna na drugu. Kendal Jenner američka je manekenka i ...

Gamze Ercel misli da njena sestra Hande liči na Kendal Jenner, a vi? (FOTO)

Gamze Ercel, starija sestra popularne turske glumice Hande Ercel primetila je sličnosti između njene sestre i rijaliti zvezde Kendal Jenner.

Gamze je fotografiju na kojoj joj njih dve liče podelila i na društvenim mrežama i upitala svoje pratioce da li i njima Hande i Kendal liče jedna na drugu. Kendal Jenner američka je manekenka i rijaliti ličnost. Najpoznatija je po ulozi u rijalitiju "Porodica Kardašijan", Kendal je sada model koji radi za "Voug" i "Harperin Bazar". Jennerl se našla na šesnaestoj poziciji Forbesove liste najbogatijih modela za 2015. godinu, zarađujući više od 4 miliona američkih dolara. Od aprila 2017. godine, ona je petnaesta najpraćenija poznata ličnost na društvenoj mreži Instagram.

Evo i fotografije koju je Gamze postavila pa procenite sami. Da li vam ove dve lepotice liče jedna na drugu? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Iz serije Bay Yanlis u seriju Marasli

By: TV Exposed