Rabia Soyturk o lošoj navici koju je imala

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo sastaje se sa publikom na Kanalu D ponedeljkom uveče.

Rabia Soyturk o lošoj navici koju je imala

Foto Credits: Haberler

Jedan od najupečatljivijih aspekata projekta, koji je svojom pričom impresionirao publiku, iako ocena nije bila baš dobra, bila je harmonija Emrea Kivilcima i Rabie Soyturk, koji su se sreli u glavnim ulogama.

Dok se harmonično stanje dvoje mladih glumaca na setu ogledalo u scenama na TV ekranima, izvanredni su bili i odgovori koje su davali na pitanja pratilaca na Onediovom jutjub kanalu.

Duo, čiju energiju možete razumeti kada komuniciraju jedno sa drugim, sa svojim slikama u ovom programu, zabavio se zajedno. Velika energija i simpatija Rabie Soyturk i Emrea Kivilcima takođe impresioniraju mnoge njihove obožavaoce.

Rabia Soyturk, koja je uspela da impresionira milione likom Defne u TV seriji Benim Adim Melek / Zovem se Melek, takođe je pokazala izuzetne pomake u narednom periodu. Glumica sada ima veliku bazu obožavatelja i postala je iskusnija u svojoj profesiji.

Više to ne radi

U Onediovoj emisiji, gledalac je pitao: „Da li ste vi ta osoba koja kasni svuda?“ Odgovarajući na pitanje, Rabia Soyturk je priznala da je neko vreme imala tako lošu naviku. Poznata glumica je rekla:

„Radila sam to, imala sam takvu naviku. neću lagati. Imala sam lošu naviku, ali sam odustala od te navike, više to ne radim“, objasnila je ona kroz osmeh.

Emre Kivilcim je podvukao da je on neko ko uvek ide na svoje sastanke na vreme. Kivilcim se požalio da, iako je njegova partnerka došla na program ranije od njega, proces pripreme se odugovlačio i morali su da čekaju.

View this post on Instagram

A post shared by Rabia (@soyturkrabia)

NOVO - Feyyaz Duman kao Kerimsahov otac u seriji Adim Farah

By: TV Exposed