Hande Ercel nakon šest godina ponovo na meti kritika!

Na društvenim mrežama se ponovo vodi debata o glumačkom nastupu Hande Ercel.

Hande Ercel nakon šest godina ponovo na meti kritika!

Ova turska glumica, koja se vratila na set sa TV serijom Bambaska Biri / Neko drugi, koja se ponedeljkom uveče emituje na televiziji Fox, od nedavno je jedna od osoba o kojima se najviše priča na društvenim mrežama.

Neki gledaoci dele komentare u kojima se navodi da ona veoma dobro odgovara svojoj ulozi i da im je zadovoljstvo da je gledaju na ekranu u ulozi tužioca Lejle.

Neki gledaoci kritikuju glumu Hande Ercel i smatraju da ona ne može da se nosi sa ulogom.

U ovom okruženju kritika na društvenim mrežama od strane ljudi različitih stavova, pojavile su se dve grupe: oni koji brane Hande Ercel i oni koji je kritikuju.

Hande stalno unapredjuje sebe

Oni koji brane glumicu podsećaju da ona već godinu dana ulaže velike napore da se unapredi, pridajući značaj njegovom razvoju uzimajući po 10 sati časova glume nedeljno, kao i časove pevanja, dikcije i govora tela. Zaista, mlada glumica ulaže velike napore da se poboljša.

Podsetimo i da je Hande Ercel bila pod sličnim žestokim kritikama nakon TV serije Siyah Inci / Crni biser.

Ercel je godinama unazad bila predmet velikih kritika svojim nastupom, a potom je naišla i na brojne pohvalne komentare, u kojima se isticalo da se ponovo dokazala glumačkim nastupom u TV serijama Halka, Azize i Sen Cal Kapimi.

Drugim rečima, Hande Ercel, koja je bila pod žestokim kritikama 2017. i 2018. godine, doživljava sličnu situaciju kako se približavamo kraju 2023. godine. Ne treba zanemariti činjenicu da je napravljena greška u oceni Hande Ercel tako što su joj pridavali različita značenja, umesto da je prihvatimo onakvu kakva jeste.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Francuska serija Les temoins | Svedoci – radnja i uloge

By: TV Exposed