Ece Yuksel u seriji Sahane Hayatim | Moj predivni život

Ove nedelje, novo ime će biti gost u glumačkoj postavi Ay Yapimovog projekta Sahane Hayatim | Moj predivni život, koja svojom intrigom i uzbudljivom pričom u svakoj epizodi drži publiku prikovanu za ekrane Fox-a.

Ece Yuksel u seriji Sahane Hayatim | Moj predivni život

Foto Credits: Internet Haber

U 13. epizodi serije Sahane Hayatim | Moj predivni život, uspešna mlada glumica Ece Yuksel je gošća serije sa likom Deniz.

TV serija Moj predivni život, koja je pokazala snažan napredak u svojoj priči sa nedavno obnovljenom scenarističkom grupom, u poslednje vreme ima odlične rezultate u gledanosti.

Povratak Ece Yuksel u TV serije takođe će biti izuzetan.

U novoj ulozi kao advokatica

Ece Yuksel, koju ćemo gledati kao gostujuću glumicu u projektu Sahane Hayatim, rođena je u Istanbulu 1997. godine.

Yuksel, koja je na setovima sa različitim projektima od 2008. godine, poslednji put se pojavila u seriji  pod nazivom Yargi | Porodica. Yuksel, koja se nalazila u ključnoj tački priče sa likom Inci, ostvarila je veoma uspešan nastup u karijeri u ovoj seriji, u kojoj se pojavila u 20 epizoda.

Učešće Ece Yuksel u TV seriji Sahane Hayatim, koja nastavlja da privlači pažnju svojim jačanjem rejtinga, biće važan razvoj projekta. Mladu glumicu sa likom advokatice Deniz gledaćemo u TV seriji koja okuplja uspešna imena kao što su Hilal Altinbilek, Onur Tuna, Yigit Ozsener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gokce Eyuboglu i Timur Acar.

Već je intrigantno kako će Ece Yuksel novim likom režirati tok priče. Serija Sahane Hayatim je na turskom Fox TV-u svake srede u 20.00.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Hande Ataizi kao tužiteljka u novoj TV seriji

By: TV Exposed