Uloga Melise Dongel u TV seriji Barbaros Hayreddin je san mnogih glumica!

Mlada glumica Melisa Dongel proslavila se romantičnim humorističnim serijama, ali danas svoje fanove iznenađuje potpuno drugačijom ulogom.

Uloga Melise Dongel u TV seriji Barbaros Hayreddin je san mnogih glumica!

Foto Credits: DiziCentral

Lepa glumica, koja je preuzela glavnu ulogu u seriji TRT1 po imenu Barbaros Hayreddin, uspela je da iznenadi sve svojim novim imidžom. Na početku sezone je igrala ulogu u TV seriji Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar, a nakon toga se priključila istorijskoj seriji.

Glumica, koja je ostavila snažan utisak i svojim nastupom u Disney Plus seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, sada igra glavnu ulogu u istorijskom projektu TRT1 pod nazivom Barbaros Hayreddin. TV serija Barbaros Haireddin, u kojoj se prvi put pojavila sa imenom ove mlade glumice, od velikog je značaja za njenu karijeru. Melisa Dongel, koja je sa serijom živela i živi u atmosferi 16. veka, rekla je: „I atmosfera i kostimi likova koje igramo, način na koji govorimo i tema kojom se bavimo su veoma uzbudljivi. Takođe, ovo je moja serija prvog semestra. Tako da imam dodatno uzbuđenje.“.

Mlada glumica je navela i da joj je rad sa ovako lepim timom važan izvor iskustva. Melisa Dongel je dodala: „Trudim se da dam sve od sebe“. Melisa, koja igra lik po imenu Mia de Luna, opisala je karakteristike ovog lika sledećim rečima: „Ona je izuzetno snažna, inteligentna žena koja stoji na svojim nogama, dovoljno jaka da svojom inteligencijom i novcem pobedi svakoga. ”. Rekli bi snažna i moćna žena i uloga koja je san mnogih glumica.

NOVO - Gde je i šta radi turska glumica Deniz Cakir?!

By: TV Exposed