Meryem Uzerli ne dozvoljava kćerkama da gledaju serije!

Turska glumica Meryem Uzerli govorila je na konferenciji pod nazivom „Sinema Soylesileri“. Tom prilikom, dala je nekoliko zanimljivih izjava.

Meryem Uzerli ne dozvoljava kćerkama da gledaju serije!

Foto Credits: Haberler

Meryem Uzerli se uskoro vraća poslu. Glumica će tumačiti glavnu ulogu u seriji digitalne platforme Disney Plus pod nazivom Ru. Potraga za njenim partnerom, koji će zbog radnje serije biti dosta mladji muškarac od nje je još u toku. Dok traju pripreme za ovu novu digitalnu seriju i izbor ostatka glumačkog kadra, Meryem je dala novi intervju.

Uzerli je izjavila da bez obzira u koju državu da dođe, uvek sluša o turskim TV serijama, filmskoj industriji i glumcima. Turska ima veoma uspešne producente, sjajne projekte i neverovatno talentovane glumce. Sve to je zaista raduje.

Kada je reč o njenoj dosadašnjoj karijeri, Meryem Uzerli je izjavila da je veoma zadovoljna sa svime što je do sada postigla. Potom je dala jednu zanimljivu izjavu vezanu za televizijske i internet serije. Glumica je objasnila da svojim kćerkama ne dozvoljava da gledaju serije. Razlog za to su njihove godine.

Meryem je rekla da će kada napuni 12 godina, najstarijoj kćerci dozvoliti da gleda neke serije, ali samo uz njenu saglasnost. Za sada im ne dozvoljava da gledaju takav sadržaj.

Šta vi mislite o ovom stavu i postupcima poznate glumice? Da li se slažete sa Uzerli? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Ceyda Ates i Ebrar Demirbilek u istom projektu

By: TV Exposed