Cagatay Ulusoy ima novi projekat?!

Turski glumac Cagatay Ulusoy uživa u svojoj popularnosti. Glumac je do nedavno boravio na odmoru koji je prekinuo u sred praznika.

Cagatay Ulusoy ima novi projekat?!

Foto Credits: IMDB

Danas nam iz Turske stižu nove vesti vezane za ovog glumca. Cagatay Ulusoy je završio svoj odmor i počeo pripreme za novi projekat. Za sada nema mnogo informacija o čemu je reč. Sudeći da glumac nije čekao kraj praznika već je u toku njih prekinuo odmor i počeo da se priprema za novu ulogu, najverovatnije je reč o projektu neke digitalne platforme. Jednostavno, kada se radi na njima, raspored je unapred određen, nema mnogo odstupanja i nema pauza za dane praznike. U narednom periodu biće poznato više o tome da li ćemo Ulusoya gledati u nekoj seriji ili na filmu.

Cagatay Ulusoy je nedavno završio rad na seriji Yesilcam. Snimanje druge sezone serije je završeno i epizode se nalaze u postprodukciji. Taj projekat koji je emitovan na digitalnoj platformi Blu TV pokazao se kao pun pogodak. Isti slučaj je i sa serijom The Protector koja je emitovana na Netflixu i koja je Cagatayu donela veliku popularnost širom sveta.

Očigledno je da Ulusoy i digitalne platforme imaju sjajnu saradnju. Svi se nadaju da će tako biti i sa novim projektom u kojem ćemo gledati ovog zaista fantastičnog glumca.

NOVO - Poznat datum premijere nove turske serije Dunya Hali / Slika sveta

 By: Milt-TV Exposed