Alp Navruz objasnio kako bira uloge

Alp Navruz sa velikom pedantnošću ocenjuje predlog za novu vojničku seriju i još nije potpisao ugovor sa producentom. Alp, koga su kamere snimile na dan kada se njegova devojka Ayca Aysin Turan opraštala od snimanja filma Sen Inandir u Asosu, glumac je govorio o svojim planovima.

Alp Navruz objasnio kako bira uloge

Foto Credits: DiziCentral

Tvrdilo se da se Burcu Ozberk smatra glavnom glumicom za novu seriju o vojnicima koju priprema Gold Film. Njen partner bi mogao da bude Navruz. Obožavaoci Alpa Navruza sa nestrpljenjem iščekuju razvoj događaja za novu seriju, ali je takođe neophodno znati da glumac nije potpisao ugovor i neće sve dok se u potpunosti ne uveri u scenario i ne vidi kuda će lik krenuti u priči.

Takođe, treba istaći i da je ovaj detaljan način procenjivanja ponuda za nove uloge do sada bio veoma koristan za glumca. Alp Navruz, kao i obično, primenjuje istu taktiku za svoju novu dramu.

Navruzove reči o tome kako je procenjivao ponude za TV serije koje je napravio u poslednje dve godine, jasno objašnjavaju kakvu je strategiju izabrao:

Alp Navruz je rekao:

„Osećam se srećnim u tom pogledu. Umesto sreće pri izboru uloga, sednem sa svojim timom i razgovaram o ponudama. Kakva je budućnost ove priče videćemo, svakako ću pre rada sesti i razgovarati sa scenaristom. Uglavnom se složimo nakon analize koju radimo i pratimo da li će turski narod uopšte voleti lik, kuda god da će evolucija ići, kuda god da ide priča.”.

Njegovi fanovi sa nestrpljenjem iščekuju vesti o ovoj temi…

NOVO - Tuba Buyukustun i Murat Boz - Ovo je istina!

By: TV Exposed