Tuba Buyukustun i Murat Boz - Ovo je istina!

Turska glumica Tuba Buyukustun sastaće se sa publikom na Netflixu 28. jula sa svojom novom  serijom, Zeytin Agaci ili kako bi prevod na ex-yu jezike sa turskog glasio - Maslinovo drvo.

Tuba Buyukustun i Murat Boz - Ovo je istina!

Foto Credits: Internet Haber

Mnogi gledaoci znaju novu seriju pod imenom Another Self. Pošto su vesti o seriji uvek objavljivane pod nazivom Another Self, Netfliksove najave o seriji pod imenom Zeytin Agaci takođe su stvorile zabunu.

Tuba Buyukustun, koja je u glavnoj ulozi sa Muratom Bozom, ponovo će izaći pred publiku sa efektnim likom. Ipak, glasine o ljubavi koje su se širile tokom snimanja serije još uvek nisu završile. Tvrdilo se da je došlo do zbližavanja između Tube Buyukustun i Murata Boza na snimanju, ali i da ta ljubav nije dugo trajala.

Ljubavna glasina o vezi Tube i Murata demantovana je iz prve ruke!

Mesecima nakon ovih vesti, Muratu Bozu ponovo je postavljena ista tema. Popularni pevač i glumac je izjavio da mu je Tuba prijateljica i ništa više od toga.

Murat Boz je rekao:

„Tako nešto ne postoji. Upoznali smo se na snimanju serije Another Self. Postali smo prijatelji, baš kao i naši vredni prijatelji glumci u seriji. Postali smo zaista dobar tim. Još se srećemo i družimo. Nikada nismo prekinuli komunikaciju, i dalje smo u kontaktu sa kompletnom glumačkom ekipom, uključujući našeg reditelja.”.

Rekavši da se i dalje druži sa Tubom Buyukustun i da ima drugaricu koju mnogo voli, Murat Boz nije ostao neprimećen svojim smirenim stilom, kao i odlučnosti da prekine ove tračeve.

View this post on Instagram

A post shared by Murat Boz (@muratboz)

NOVO - Serija Yakamoz S-245 gledanija od Kus Ucusu i Midnight at the Pera Palace?!

By: TV Exposed