Serija Yakamoz S-245 gledanija od Kus Ucusu i Midnight at the Pera Palace?!

Turske serije na digitalnoj platformi Netflix se stalno uvećavaju. Stigla je zanimljiva statistika sa ove digitalne platforme po kojoj je u toku prošlih godinu dana najgledanija serija na ovoj platformi bila Yakamoz S-245.

Serija Yakamoz S-245 gledanija od Kus Ucusu i Midnight at the Pera Palace?!

Foto Credits: IMDB

U toku poslednjih godinu dana emitovano je nekoliko zanimljivih turskih serija na Netflixu. Turski blogeri su došli do rezultata gledanosti koji možda u prvu ruku iznenadjuju, ali kada se sagleda cela slika možda ni ne čude. Najgledanija turska serija na Netflix digitalnoj platformi u poslednjih 12 meseci je Yakamoz S-245. Ova digitalna serija je sakupila 35.1 milion sati gledanja. Upravo je ona razlog zbog koga smo istakli da u prvu ruku ovi rezultati možda mogu nekoga da začude.

Serija Yakamoz S-245 je bila predmet mnogih kritika u Turskoj. Po velikom broju mišljenja jedina vrednost ove serije je bila što se u njoj u glavnoj ulozi pojavio Kivanc Tatlitug. Ipak, ovde treba sagledati širu sliku. Netflix je dostupan širom sveta, a turska serije Yakamoz S-245 je spin-off veoma popularne belgijske serije Into The Night koja je dostupna na ovoj popularnoj platformi već nekoliko sezona. Čak postoje planovi da se u narednim sezonama ove dve serije spoje u jednu. Kada se u obzir uzme to a i ogromna popularnost koju Kivanc Tatlitug uživa ne samo u Turskoj, već i šire, ovakav rezultat ni ne čudi.

Mnogo bolje komentare, ali manje sati gledanja imaju serije Kus Ucusu | Let ptica i Midnight at the Pera Palace. Serija Kus Ucusu je sakupila oko 26 miliona sati gledanja na Netflixu. Projekat Midnight at the Pera Palace koji je dobio brojne pohvale je u toku prethodnih 12 meseci sakupio 25.5 miliona sati gledanja.

Na četvrtom mestu kada su u pitanju turske serije na ovoj digitalnoj platformi je druga sezona serije Ask 101 | Ljubav 101. Ona je gledana ukupno 12.6 miliona sati na Netflixu. Peto mesto na ovoj rang listi zauzima serija Kulup | Klub koja je takodje imala veoma dobre komentare. Ona je sakupila 7.9 miliona sati gledanja na ovoj popularnoj medjunarodnoj digitalnoj platformi.

NOVO - Počele pripreme za drugu sezonu serije Yargi | Presuda

By: TV Exposed