Cagatay Ulusoy i definitivno u TV seriji Gaddar!

Cagatay Ulusoy, koji je rođen 1990. godine, a glumom se bavi od 2010. godine, jedno je od imena koje televizijskim gledaocima najviše nedostaje.

Cagatay Ulusoy i definitivno u TV seriji Gaddar!

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji se proslavio među nezaboravnim imenima, posebno TV serijom Adini Feriha Koydum, a zatim i projektom Medcezir, poslednji put je viđen na ekranu u televizijskoj seriji Icerde u sezoni 2016-2017.

Preferirajući digitalne projekte u narednom periodu, glumac je preuzeo glavnu ulogu prvog turskog projekta na Netflixu sa Hakanom Muhafizom, serijom The Protector.

Cagatay Ulusoy, koji je privukao veliku pažnju na Blu TV-u svojom + serijom Yesilcam, istakao se nedavno serijom Terzi / Krojač, koja se emitovala i na Netflixu. Serija Terzi prvobitno je bila namenjena televiziji sa drugim nazivom, ali kada je budžet bio prevelik, projekat u vlasništvu Netflixa postao je jedna od produkcija koja je privukla pažnju širom sveta.

Glumac, koji je takođe sklopio ugovor za digitalnu seriju Kubra, takođe je privukao pažnju filmom pod nazivom Centilmen / Džentlmen.

Povratak na TV ekrane posle šest godina

Nakon 6 godina, fanovi Ulusoya će ponovo imati priliku da gledaju omiljenog glumca u televizijskoj seriji.

Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya su se posle duge pauze prošle sezone vratili na televizijski ekran sa velikim zadovoljstvom. Ove sezone, nakon Kenana Imirzalioglua, otkriveno je da je Cagatay Ulusoy takođe sklopio novi ugovor o televizijskoj seriji, što je obradovalo fanove.

Cagatay Ulusoy, koji je sklopio dogovor sa Ay Yapimom, odlučio je da se vrati u televizijski svet kao jedno od imena koje je dobilo mnogo ponuda i očaralo svoje fanove. Treba napomenuti da će se glumac, koji je sklopio dogovor za novu televizijsku seriju Gaddar u prevodu Nemilosrdan ili Okrutni, vratiti na ekran sa snažnom dramskom pričom.

Više o samoj seriji znaćemo u danima koji slede.

NOVO - Latino serija Perdona nuestros pecados I Porodični gresi – radnja i uloge

By: TV Exposed