Feyza Civelek privlači pažnju ulogom u seriji Kizilcik Serbeti

Glumica Feyza Civelek igra lik Nilay u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Rekavši da je veoma zadovoljna svojom ulogom, Civelek vredno radi na ovom projektu.

Feyza Civelek privlači pažnju ulogom u seriji Kizilcik Serbeti

Foto Credits: IMDB

Međutim, odluka Vrhovnog saveta TV i radija u Turskoj da obustavi emitovanje pet epizoda TV serije Kizilcik Serbeti što je uslovilo prinudni odmor ekipe, veoma je rastužila publiku.

Serija Kizilcik Serbet / Šerbet od brusnice vraća se na TV ekrane u trećoj nedelji maja, ali fanovi serije se pitaju kako će provesti ovaj proces.

Iako postoji neizvesnost oko toga da li će se projekat nastaviti, postoje najave da će producent Gold Film i kanal Show TV stati iza ove turske serije.

Feyza Civelek je, s druge strane, u intervjuu na Youtube kanalu novina Sabah rekla da je u dobrom procesu.

Voli da se usavršava

Kao i skoro svi glumci serije Kizilcik Serbeti tako je i Feyza privukla pažnju na sebe. Glumica koja je publici postala poznata likom Lare u TV seriji Adini Feriha Koydum, a zatim i likom Cicek u seriji Gullerin Savasi sada ponovo pokazuje svoj kvalitet.

Feyza Civelek, koja je nakratko odahnula od setova posle TV serije Bir Umut Yeter i Sol Yanim, uspela je ponovo da privuče pažnju u jesen 2022. godine likom Nilay u seriji Kizilcik Serbeti.

Civelek, koja je objasnila da je pohađala školu, bavila se sportom i radila na usavršavanju glumačkih veština kada nije bila na snimanjima, izjavila je da voli da se usavršava. Njen glumački napredak je primetan i u novoj seriji.

NOVO - Serhat Kilic oduševljen serijom Tetikcinin Oglu / Sin strelca

By: TV Exposed