Uraz Kaygilaroglu nagradjen kao najbolji glumac godine

Turksi glumac Uraz Kaygilaroglu bez dileme poseduje veliki glumački talenat i kvalitet. Glumac je nizu priznanja koje je do sada primio, dodao novu nagradu.

Uraz Kaygilaroglu nagradjen kao najbolji glumac godine

Foto Credits: Haberler

Uraz Kaygilaroglu je glumac velikog talenta koji isti pokazuje u svakom novom projektu na kom radi. Već nekoliko puta je nagradjivan, a sada je dobio novu nagradu i lepo priznanje. Glumac je od strane GQ Turkiye Men magazina izabran za najboljeg glumca godine. Sigurno jedno lepo priznanje i podstrek glumcu za dalju karijeru.

Turski glumac Uraz Kaygilaroglu se do sada pojavio u 24 projekta. Poslednja serija na kojoj je radio bila je Uc Kurus / Tri novčića, u kojoj je tumačio jedan od glavnih likova, Kartala. Ove godine se takođe pojavio i u Netflixovoj seriji Ersan Kuneri. Pre toga je radio u projektima Ask 101 / Ljubav 101, Sefirin Kizi / Ambasadoreva kćerka, Ayak Isleri, Aynen Aynen i drugim.

Nedavno je završio snimanje nove digitalne serije pod nazivom Avci / Lovac. Reč je o novom projektu digitalne platforme Disney Plus, u kojem će tumačiti lik policajca. Njegova partnerka na sceni ove nove turske serije od koje su velika očekivanja je sjajna Pinar Deniz, koja drugu sezonu zaredom briljira u TV seriji Yargi / Presuda. Pored njih u novoj seriji Avci će se pojaviti i Tolga Tekin, Sebnem Hassanisoughi, Ahmet Rifat Sungar, Serhat Mustafa Kilic, Ipek Cicek, Sinan Sicimoglu i drugi.

NOVO - Bugra Gulsoy predstavlja svoju novu knjigu!

By: TV Exposed