Alp Navruz ima posebnu poruku za 8. mart! (FOTO)

Turksi glumac Alp Navruz je jedan od veoma talentovanih umetnika mladje generacije. Glumac je danas na svom zvaničnom Instagram nalogu imao posebnu poruku za Medjunarodni dan žena, 8. mart.

Alp Navruz ima posebnu poruku za 8. mart! (FOTO)

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @alpnavruz (Alp Navruz)

Alp Navruz je odradio odličan posao u seriji Ada Masali. Glumac, koji je trenutno slobodan u izboru novog posla iskoristio je priliku da damama čestita 8. mart. Alp je objavio fotografiju na kojoj nosi majicu na kojoj piše muškarac=žena.

U opisu pomenute fotografije napisao je: Drvo se savija kad je živo. Verujemo da svoju decu treba da naučimo rodnoj ravnopravnosti u veoma ranom uzrastu za budućnost sa puno poštovanja i pune ljubavi. Jer deca koja ovu svest steknu u ranom uzrastu, prirodno će svima pokazivati neophodno poštovanje i vrednost tokom celog života. Ne danas nego svaki dan.“

Ovo je naišlo na veliko odobravanje na društvenim mrežama i fotografija je vrlo brzo dobila na stotine hiljada lajkova i veliki broj pozitivnih komentara. Za oko dva sata fotografija je sakupila oko 120.000 lajkova i preko 3 hiljade komentara.  Evo i pomenute objave.

 

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

 

Alp Navruz je zaista popularan na društvenim mrežama. Njegov zvaničan Instagram nalog prati 4.7 miliona ljudi. Glumac je na njega postavio 237 objava a on lično prati 308 naloga.

Sada je napravio jedan gest za zaista svaku pohvalu!

NOVO - Sonat Tokuc u seriji Yasak Elma

By: Milt-TV Exposed