Bugra Gulsoy predstavlja svoju novu knjigu!

Talentovani turski glumac Bugra Gulsoy, koji je dobio velike pohvale za svoj nastup u drugoj originalnoj turskoj seriji Disney Plus-a, Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, sada doživljava drugačije uzbuđenje.

Bugra Gulsoy predstavlja svoju novu knjigu!

Foto Credits: IMDB

Obožavatelji glumca znaju da je Bugra Gulsoy zaista dobar i perspektivan dobar pisac, kao i njegov uspeh u glumačkoj karijeri. Poznati glumac koji ima knjige pod naslovom Kiyamet, Birinci Kiyamet Gunesin Battigi Gun, Ikinci Kiyamet Gunesin Dogdugu Gun, sprema se da čitaocima predstavi svoju novu knjigu pod nazivom Luna.

Glumac je takođe podelio svoje uzbuđenje na svom zvaničnom Instagram nalogu i dao lepe vesti svojim fanovima koji ga verno prate i podržavaju. Bugra Gulsoy će se sastati sa svojim obožavaocima na sajmu knjiga Tuyap Istanbul u nedelju, 11. decembra u 13:00 na dan potpisivanja svog novog romana Luna.

Poznati turski glumac, koji je igrao uloge u mnogim uspešnim produkcijama, igrao je nedavno lik Tolge u veoma uspešnoj seriji Dunyayla Benim Aramda, koja se emitovala na digitalnoj platformi Disney plus i podelio glavne uloge sa Demet Ozdemir i Hafsanur Sancaktutan, i još jednom impresionirao njegove fanovi svojim nastupom u ovom projektu.

Knjiga Bugre Gulsoya, Luna, koja je lansirana rečima „Istina se ne krije u onome što znamo, već u onome što ne znamo“, postala je predmet radoznalosti.

NOVO - Stiže ozbiljan rival za serije Alparslan Buyuk Selcuklu, Bir Kucuk Gun Isigi i Yasak Elma!

By: TV Exposed