Večeras kraj turske serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Turska serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je imala premijeru 8. jula 2020. godine. Od tada seriju je obeležilo mnogo toga, imala je uspone i padove, ali i postala pravi fenomen na društvenim mrežama.

Večeras kraj turske serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Foto Credits: IMDB

Kada su počinjali rad na seriji Sen Cal Kapimi, kreatori projekta verovatno nisu mogli ni da sumnjaju šta će im serija sve doneti. Ovaj projekat je postao pravi fenomen na društvenim mrežama. Mnogo se pisalo i pričalo o radnji serije, ali i Edi i Serkanu koji su dobili i svoj hešteg #EdSer. Par se mnogima dopao u seriji i na veliku radost fanova, ljubav iz serije se prenela i u privatan život. Kerem Bursin (u seriji Serkan) i Hande Ercel (Eda) od aprila ove godine uživaju u svojoj ljubavnoj vezi.

Serija Pokucaj na moja vrata večeras, u sredu, 8. septembra ima svoje finale. Na kanalu Fox TV u 20 časova po turskom vremenu će biti emitovana 52. i poslednja epizoda ove serije. Finalna epizoda projekta će nam doneti mnoge zanimljive i smešne situacije. Ono najvažnije je rođenje još jednog deteta Ede i Serkana.

Projekat koji spada u romantične komedije imao je dve sezone, od kojih je druga, još uvek aktuelna dosta kraća. Serija Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata je rađena u produkciji kompanije MF Yapim. Pored Kerema i Hande, uloge u obe sezone su tumačili Anil Ilter, Evrim Dogan, Elcin Afacan, Basak Gulucinelioglu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Neslihan Yeldan. U prvoj sezoni su glumili i Cagri Citanak, Melisa Dongel, Ilkyaz Arslan, Bige Onal i drugi.

Priča ove turske serije se završava večeras, a ostaje da vidimo da li će neka nova osvojiti srca gledalaca romantičnih komedija. Novih serija je sve više...

NOVO - Hande Ercel oborila rekord kada su u pitanju turski Instagram korisnici! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed