Da li i vas nervira Turkan iz serije Uc Kiz Kardes?!

Impresivna priča serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se utorkom uveče sastaje sa publikom na Kanalu D, nastavlja da privlači pažnju i privlači milione na ekran svake nove nedelje.

Da li i vas nervira Turkan iz serije Uc Kiz Kardes?!

Foto Credits: IMDB

Berker Guven, koga gledamo kao Somera sa Ozgu Kayom u liku Turkan, ponovo demonstrira veličanstvenu saradnju. Duo Ozgu Kaya i Berker Guven, opisan kao jedan od najuspešnijih parova u TV serijama poslednjih godina, nastavlja da impresionira milione obožavalaca TV serija.

Iza nas je 34. epizoda serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, adaptirana po istoimenom romanu Iclal Aydin. Komentari fanova serije na društvenim mrežama sada pokazuju da su otrovne strele ispaljene prema liku Turkan. Mnogi obožavaoci TV serija ne mogu da shvate šta Turkan radi i, kako kaže jedan gledalac, žele da je „udare papučom u usta“. Obožavaoci serije komentarišu i: „Nije mi jasno šta je Turkan radila od početka“, a sada dele komentare u kojima navode da počinju da ih ovaj lik nervira. Niz obožavatelja je napisala: „Da li samo mene nervira Turkan?”. Mnogi gledaoci su takođe podržali ovaj komentar.

Navodeći da ne razumeju mentalitet Turkan, gledaoci kažu da su likovi Deriye i Donus mnogo razumniji od svoje sestre. Gledaćemo trenutke ispunjene ljubavlju Turkan i Somera, a nova, 35. epizoda serije biće na ekranu u utorak, 17. januara.

Tu je i video najava nove epizode.

NOVO - Bugra Gulsoy o problemima TV serija

By: TV Exposed