Bugra Gulsoy o problemima TV serija

Bugra Gulsoy, koji je preuzeo glavnu ulogu u seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene koja se emitovala na Disney plusu, jedno je od imena koje se pobunilo protiv činjenice da TV serije moraju da se oproste od ekrana u kratko vreme zbog rejtinga.

Bugra Gulsoy o problemima TV serija

Foto Credits: Haberler

Bugra Gulsoy, koji je rođen 1982. godine, pojavljuje se u raznim projektima od 2009. godine. Gulsoy je dobio veliko priznanje svojim  likom u TV seriji Fatmagul'un Sucu Ne, koja je ostavila traga u 2010. i 2011. godini i emitovana je u mnogim zemljama sveta.

Glumac, koji je zablistao ovim serijskim projektom, bio je u glavnoj ulozi sa likom Guneya u seriji Kuzey Guney. Bugra, koji je bio veoma uspešan u romantičnim humorističnim serijama kao što je Ask Yeniden, takođe je imao uspešne nastupe u serijama Kizim i Uyanis Buyuk Selcuklu.

Bugra Gulsoy, kao glumac koji je imao peh zbog niskih gledanosti na televizijskom ekranu, rekao je: „Mora se pronaći nešto da producenti ne dele rizik sa timom na njihovu štetu.”. Reči glumca koji je govorio za Milliyet Sanat mogu se posmatrati kao reakcija aktera na problem rejtinga u sektoru. Bugra, koji nema problema da se integriše sa likovima koje igra i ima nezaboravne uloge, ovako je objasnio situaciju u serijskoj industriji: „Sada producenti moraju da pronađu neka rešenja kako kanali ne bi delili rizik na štetu glumaca. Rešenje za ovo može proći kroz garanciju od 10 delova.". Mnogo je istine u ovim glumčevim rečima i zaista ne bi bilo loše da se barem u staru garantuje 10 epizoda nekog novog projekta...

NOVO - Nova pohvale za Alpa Navruza i seriju Yurek Cikmazi

By: TV Exposed