Nova pohvale za Alpa Navruza i seriju Yurek Cikmazi

Zapažen uspeh Alpa Navruza u TV seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja nastavlja da se sastaje sa publikom utorkom uveče na TRT1, nastavlja da duboko utiče na publiku.

Nova pohvale za Alpa Navruza i seriju Yurek Cikmazi

Foto Credits: DiziCentral

Dok njegovi obožavaoci misle da lik Halila Tekina, kojeg igra, nosi gotovo kao odelo, ističu i dokle je stigla njegova sposobnost portretisanja. Obožavaoci, koji vide da se Alp Navruz sve više identifikuje sa likom Halila Tekina u svakoj novoj epizodi serije Yurek Cikmazi, hvale ga na društvenim mrežama.

Jedan gledalac je opisao glumčevu veštinu u prenošenju emocija ovim rečima: „Iako je Alp Navruz muški glumac, on toliko dobro odražava emociju da kada ga gledamo zaboravimo da je glumac i vidimo ga kao da je zaista Halil. Svaka scena me dotiče drugačije.”.

Izražavajući da su u svakoj novoj epizodi uzbuđeniji od prethodne, fanovi serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce smatraju da priča odlično napreduje. Nakon 10. epizode, fanovi serije objavili su hiljade postova na društvenim mrežama.

Opet, Alp Navruz je bio jedna od tema o kojima se najviše pričalo tog dana. Osnažena impresivnom i prijatnom fikcijom, serija Yurek Cikmazi ima korist od glumaca koji veoma uspešno igraju svoje uloge. Koliko je Mesut Akusta impresivan u liku Yilmaza, možemo videti iz komentara na društvenim mrežama. Gledaoci, koji kažu da mrze lik Yilmaza, takođe ističu koliko ubedljivo Mesut Akusta može da prikaže takve uloge. Integracija Akuste sa ulogom Alpa Navruza dovodi do toga da TV serija Yurek Cikmazi svake nedelje sve više povezuje publiku.

NOVO - Glavni likovi iz serije Omer u seriji Yali Capkini!

By: TV Exposed