Umit Evirgen potvrdio vezu sa Serenay Sarikayom!

Turska glumica Serenay Sarikaya je verovatno osoba o čijem privatnom životu se najviše piše u turskim medijima. Često možemo pročitati neke nove vesti o njenom ljubavnom životu i partnerima.

Umit Evirgen potvrdio vezu sa Serenay Sarikayom!

Foto Credits: Haberler

Jedno vreme se govorilo i pisalo da je Serenay u vezi sa Umitom Evirgenom. Glumica je nakon veze sa Cemom Yilmazom, sve nove afere, odnosno povezivanja sa drugim muškarcima demantovala. Nakon novih informacija, stiče se utisak da možda nije bila potpuno iskrena. Naravno, ako je verovati drugoj strani, u ovom slučaju Umutu Evirgenu.

Turski mediji tvrde da je gospodin Evirgen potvrdio da je bio u vezi sa Sarikayom. Umut je nedavno dao novi intervju u kojem je na pitanje o odnosu sa popularnom glumicom odgovorio da su bili u ljubavnoj vezi. Tu informaciju su preneli mnogi mediji u Turskoj, ali i šire.

Serenay Sarikaya se nije oglašavala po ovom pitanju. Glumica je zauzeta snimanjem njene nove serije Sahmaran. U pitanju je Netflixov projekat u kojem uz Buraka Deniza tumači glavnu ulogu. Prema trenutno dostupnim informacijama, serija će biti emitovana u drugoj polovini naredne godine.

NOVO - Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal ponovo postaju roditelji!

 By: Milt-TV Exposed