Pinar Deniz karijeru gradi bez skandala!

Pinar Deniz, koja je nakratko pauzirala u serijama, pojavila se pred kamerama sa Kaanom Urganciogluom u Netfliksovoj seriji Ask 101 / Ljubav 101, čija je prva sezona snimljena 2020. godine. Nakon toga učestvovala je i u nastavku ovog projekta.

Pinar Deniz karijeru gradi bez skandala!

Foto Credits: Dizilah

U međuvremenu je bila gostujuća glumica u TV seriji Menajerimi Ara. Pinar Deniz je potom otvorila još jedna vrata u svojoj karijeri likom advokatice Ceylin u Yargi / Presuda, jednoj od TV serija o kojima se najviše priča ove sezone! Glumica igra glavnu ulogu sa Kaanom Urganciogluom, njenim kolegom iz pomenute serije Ask 101 / Ljubav 101. Iako je ekranska harmonija njih dvoje bila veoma cenjena, o Pinar se pričalo jer je dobila mnogo nagrada za ulogu u seriji tokom cele sezone.

Glumica trenutno glumi u seriji Avci / Lovac koja se snima za digitalnu platformu Disney Plus. Deniz takođe povećava broj pratilaca na društvenim mrežama. Više pažnje počele su da privlače i objave Pinar Deniz, koje su povećale broj njenih fanova. Post koji je objavila proteklih dana bio je hrabar.

Hrabar zbog toga što je glumica podelila stranice koje je napisala u svom dnevniku kada je imala 17 godina. Glumica, koja je otvorila svoju staru svesku, svojim fanovima je prenela šta misli rečima koje su otkrile njene snove tog dana. Ovo deljenje, koje je napravila mlada glumica, bilo je cenjeno:

 „Ja sam u srednjoj školi, ne znam koliko dana je ostalo do polaganja. Kupili smo ovu svesku da ostavimo poruku za sebe u budućnosti sa mojim najbližim prijateljima u to vreme…”, napisala je ona.

To je naišlo na pozitivne odjeke i nema sumnje da Pinar gradi karijeru na pravi način, bez bilo kakvih skandala i loših priča.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Tuba Buyukustun otkrila kada počinje serija Another Self

By: TV Exposed