Selahattin Pasali najavio drugu sezonu serije Midnight at the Pera Palace!

Turska serija Midnight at the Pera Palace polako postaje pravi hit. O seriji se iz dana u dan sve više i više priča.

Selahattin Pasali najavio drugu sezonu serije Midnight at the Pera Palace!

Foto Credits: IMDB

Midnight at the Pera Palace donela je nešto drugačiju priču. Putovanje glavnog lika kroz vreme, politička zavera, mnogo upečatljivijih scena ali i poseban način snimanja i produkcije su po svemu sudeći veoma zanimljivi gledaocima.

Ova serija koja se emituje na Netflix digitalnoj platformi, postaje sve gledanija. Pored priče u seriji koja je zanimljiva, svakako treba istaći i sjajnu glumu svih aktera serije. Tu se pogotovo izdvajaju Hazal Kaya i Selahattin Pasali koji su tumačili glavne likove u seriji.

Pasali je gostovao u programu Ibrahima Selima. Najveći broj pitanja koje je dobio se prirodno odnosio na seriju Midnight at the Pera Palace. U razgovoru je najavio nešto što je oduševilo sve koji su gledali ovu novu tursku internet seriju. Selahattin je rekao da će sigurno raditi sa Hazal Kayom kroz godinu ili dve. To su svi odmah protumačili kao potvrdu da će biti snimljena i druga sezona ovog projekta, kao i to da će se njegov lik Halit pojaviti i u njoj.

Ovo je samo potvrda već ranijih najava koje smo dobili. Mnogi poznati blogeri i ljudi upućeni u stanje u turskim serijama već neko vreme tvrde da će ova serija dobiti i sezonu dva.

NOVO - Demet Ozdemir uskoro ponovo na setu!

By: Milt-TV Exposed