Tuba Buyukustun otkrila kada počinje serija Another Self

Prošlog leta završeno je snimanje serije Another Self sa Tubom Buyukustun u glavnoj ulozi, koja ima značajnu bazu obožavalaca ne samo u Turskoj već i širom sveta.

Tuba Buyukustun otkrila kada počinje serija Another Self

Foto Credits: IMDB

Obožavaoci glumice sa nestrpljenjem su iščekivali datum izlaska serije snimljene za Netflix digitalnu platformu. Tuba Buyukustun je objavila dobre vesti sa svog naloga na društvenim mrežama.

Serija Another Self, koja uključuje Tubu Buyukustun, Sedu Bakan, Murata Boza, Serkana Altunoraka, Firata Tanisa, Boncuka Yilmaz i Rizu Kocaoglua, biće emitovana na Netflixu 28. jula.

Snimanje serije obavljeno je u Ayvaliku. Another Self, koju je producirao OGM Pictures, a režirao Burcu Alptekin, sastoji se od osam epizoda.

Najavljeno je da će druga sezona serije biti snimljena pre emitovanja prve sezone. U ovoj turskoj seriji, gde ljubav Ade i Topraka dolazi do izražaja, Tuba Buyukustun igra ulogu Ade, a Murat Boz igra Topraka.

U priči kao poseban detalj skreće pažnju činjenica da je lik Ade izgubio srce za nekog drugog dok je bila u braku. Serija Another Self, koje se željno iščekuje, govori o tri žene koje su završile istu školu, od kojih je jedna obolela od raka i šta se dogodilo između njih.

Obožavaoci Tube Buyukustun, koja je neko vreme bila daleko od ekrana, željno iščekuju ovu seriju. Serija će se sresti sa publikom na Netflixu za nešto više od mesec dana, tačnije 28. jula.

NOVO - Dupli uspeh Birce Akalay

By: TV Exposed