Dupli uspeh Birce Akalay

Turska glumica Birce Akalay je trenutno na dnevnom redu i sa serijom Kuc Ucusu / Let ptica i serijom Mezarlik / Groblje, koje se emituju na Netflixu. Serija Kuc Ucusu, koja se susrela sa publikom početkom juna, dobila je veliko priznanje.

Dupli uspeh Birce Akalay

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja se posle mnogo godina srela sa Ibrahimom Celikkolom na istom setu, takođe je učestvovala u veoma uticajnim scenama sa Miray Daner.

Birce Akalay se sastala sa svojim fanovima 3. juna u Netflixovoj seriji Kuc Ucusu od osam epizoda. Birce, koja je došla do izražaja ulogom Lale Kiran u ovoj seriji, dobila je veliko priznanje.

Serija, koja je dosta gledana od dana kada je emitovana, ušla je na listu 10 najboljih Netflixovoj u Turskoj pošto je u drugoj nedelji zabeležila 18 miliona 310 hiljada sati gledanja.

Dok su odjeci serije Let Ptica nastavljaju, Birce Akalay se pojavila pred publikom na istoj platformi, ovoga puta sa produkcijom Mezarlik / Groblje.

Mezarlik, u kojoj je glumica tumačila lik komesarke Onem, takođe je bio među najgledanijim serijama na Netflixu u Turskoj i zauzeo drugo mesto u Top 10.

Tako je Birce Akalay otvorila novi teren kao prva turska glumica koja je ušla na Netflix Turkey top 10 listu sa dva projekta u isto vreme.

NOVO - Aytac Sasmaz pružio podršku bratu!

By: TV Exposed