Mert Ramazan Demir o navodnom odmoru sa Afrom Saracoglu

Turska serija Yali Capkini nastavlja da osvaja svet. Veliku ulogu u ovom uspehu imaju i glavni glumci, Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu.

Mert Ramazan Demir o navodnom odmoru sa Afrom Saracoglu

Foto Credits: DiziCentral

O seriji Yali Capkini se mnogo priča i piše. Takođe i glavni glumci ove popularne TV serije Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu su česta meta pisanja medija u Turskoj.

Mert Ramazan Demir je pre nekoliko dana primećen u Cihangir području. Tada je pokušao da izbegne novinare i kamere, ali mu to nije pošlo za rukom. Dao je kratak intervju i rekao da u narednom periodu očekuju finale sezone serije Yali Capkini.

Ovog puta, novinare je pored serije zanimao i njegov privatan život. Podsećamo, Afra Saracoglu u poslednje vreme tvrdi da su ona i Mert samo jako dobri prijatelji, ali se već neki vremenski period šuška da su zapravo u ljubavnoj vezi u privatnom životu.

Bez planova za leto

Mert Ramazan Demir je od strane pripadnika medija dobio i pitanje o planovima za letnji odmor jer se priča i da će tokom leta biti u Afrinom društvu, na šta je glumac kratko odgovorio da takve planove za sada nije pravio.

Novinari su navodno i primetili promenu u ponašanju Merta kada je pričao na tu temu, kao da se osećao nelagodno i možda nije govorio istinu.

Za kraj razgovora Demir je rekao da nema nikakve životne planove i dodao da će „jednostavno da žive i da vide kuda će ih sve odvesti.“.

NOVO - Sifanur Gul o problemima koje je imala zbog svog imena

By: TV Exposed