Sifanur Gul o problemima koje je imala zbog svog imena

Sifanur Gul, koja igra lik Esvet u seriji Terzi / Krojač, počela je da stvara ime ovim projektom. Glumeći ispred kamere sa Cagatayom Ulusoyem i Salihom Bademcijem, glumica je ovim projektom ušla u potpuno novu eru u svojoj karijeri.

Sifanur Gul o problemima koje je imala zbog svog imena

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Sa prvom sezonom serije Terzi koja se emituje na Netflixu, mnogi turski i strani obožavaoci TV serija trenutno pokušavaju da shvate ko je Sifanur Gul i traže informacije o njoj.

U ovom trenutku, uspon Gul na dobro mesto u bazi podataka glumaca na IMDb-u izgleda da je rezultat serije Terzi.

Sifanur Gul, koji je takođe preuzela glavnu ulogu u TV seriji Hayatimin Sansi, koja je emitovana na Fox TV-u početkom sezone, bila je gost programa glumca Ibrahima Selima na Youtube-u.

Zadirkivanja zbog imena

Gul je, objašnjavajući da je rođena sa 8 meseci i dugo boravila u bolnici, izjavila da je njena majka u tom procesu dala ime Sifa, a da su i starešine njene porodice dodale imenu Nur i tako je nastalo njeno ime Sifanur.

Objašnjavajući da su je u školi stalno zadirkivali zbog imena Sifanur i da su joj muškarci koje je upoznala neprestano davali komentare govoreći: „Hoćeš li biti izlečena?“.

Rekavši da od muškaraca očekuje kreativnije reči, glumica je na sledeći način izrazila probleme koje je imala tokom školovanja: “Obično su uvek govorili: „Hoćeš li biti izlečena? Uvek je ista stvar, niko nije napravio kreativniju šalu. Nisu mogli ići dalje od toga. Ali u školi su me stalno ismevali zbog mog imena. Nikada nisam volela svoje ime kada sam bila dete. Volim svoje ime u poslednje 2 godine. Gledam to sa druge strane.”.

NOVO - Da li će se Doga i Fatih razvesti u seriji Kizilcik Serbeti?!

By: TV Exposed