Da li će se Doga i Fatih razvesti u seriji Kizilcik Serbeti?!

Kritična tačka je dostignuta u popularnoj turskoj TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice koja se emituje petkom uveče.

Da li će se Doga i Fatih razvesti u seriji Kizilcik Serbeti?!

Foto Credits: DiziCentral

Serija zaista uspeva da održi dobar ritam i veliko interesovanje fanova za svaku novu epizodu. Zanimljivih dogadjaja u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice ne manjka.

Doga i Fatih, koje igraju Sila Turkoglu i Dogukan Gungor, koji su u glavnim ulogama u seriji, na ivici su velike krize.

Saznavši da je prevarena u prethodnoj epizodi, Doga potpuno gubi ljubav i veru u Fatiha psihološkim efektom ove situacije. Sve to naravno otvara mnoga pitanja i biće zanimljivo u kom pravcu će se odvijati njihova priča.

U video najavi nove epizode ​​serije Kizilicik Serbeti, Doga kaže da neće prihvatiti izdaju i da će se razvesti od Fatiha.  Dok Nilay saznaje da će dobiti dečaka, Fatihu preti Aylin verenik.

Uzbuđenje na veoma visokom nivou

Uzbuđenje nastalo ovom video najavom, kada su na ekranu scene sa očekivane ceremonije veridbe Nurseme i Umuta, eskalira do vrhunca.

Podsećamo, popularna turska TV Kizilcik Serbeti, scenaristkinje Melis Civelek, a koju je režirao i režira Ketche, emituje se na Show TV-u svakog petka u 20:00.

Nova 26. epizoda serije sastaće se sa publikom u petak, 19. maja i prema najavama doneti dosta uzbuđenja.

NOVO - Kaan Urgancioglu o trećoj sezoni serije Yargi!

By: TV Exposed