Uskoro počinje nova turska TV serija Hayatimin Nesesi / Radost mog života

Okupljajući ambiciozne produkcije sa željom da publici prikaže što zanimljivije projekte, TRT dodaje novu svojim letnjim serijama.

Uskoro počinje nova turska TV serija Hayatimin Nesesi / Radost mog života

Foto Credits: DiziCentral

Potvrđene su vesti o novom projektu. Naziv novog projekta koji je nedavno počeo da se snima je Hayatimin Nesesi / Radost mog života. Prema informacijama koje dolaze iz Turske serija će se uskoro i sastati sa publikom na TRT 1.

Nova serija TRT 1 Hayatımın Nesesi, koja je počela da se snima pre kratkog vremena, uskoro se sprema za susret sa publikom, što je izazvalo dosta pažnje fanova turskih serija.

Objavljeno je prvo predstavljanje dugo očekivane serije, a deljeni su i prvi kadrovi sa seta serije ove nove turske serije.

Prvi kadrovi izazvali dosta pažnje

Objavljena je dugo očekivana prva video najava TV serije Hayatimin Nesesi / Radost mog života, čije pripreme se nastavljaju punom parom. Deljeni su dakle prvi kadrovi iz ove TV serije. Promociju, koja je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, za kratko vreme je pogledalo više stotina hiljada ljudi.

Glumačka ekipa serije, u kojoj Sebnem Bozoklu igra glavnu ulogu, prilično je velika i raznolika.

U seriji Sebnem Bozoklu i Tolga Tekin preuzimaju glavne uloge, a pored njih uloge imaju Ugur Demirpehlivan, Metin Coskun, Ezgi Tombul, Aras Senol, Gizem Kala, Selma Guneri, Sureyya Guzel, Nisan Dokmeci i drugi.

Svako od ove velike glumačke ekipe ima priču za sebe, a ove priče su prepletene sa pričom glavnog lika, predstavljajući na ekranima živopisnu i veselu porodičnu komediju.

Datum premijere serije Hayatimini Nesesi će biti uskoro poznat.

NOVO - Hazal Filiz Kucukkose je zbog serije Uvey Anne učinila nešto što inače izbegava

By: TV Exposed