Hazal Filiz Kucukkose je zbog serije Uvey Anne učinila nešto što inače izbegava

Hazal Filiz Kucukkose je jedno od imena koje ne želi da učestvuje u turskim TV serijama koje se emituju u letnjem periodu i uglavnom razmišlja o projektima zimske sezone.

Hazal Filiz Kucukkose je zbog serije Uvey Anne učinila nešto što inače izbegava

Foto Credits: DiziCentral

Izrazivši to jasno u prethodnim intervjuima, glumica je malo iznenadila kada je postala glavna glumica nove letnje serije ATV-a pod nazivom Uvey Anne / Maćeha.

Ipak, pažnju njenih fanova privukao je i povratak Hazal Filiz Kucukkose na ekran sa jakom dramskom pričom na koju smo navikli. Glumica učestvuje u priči ove nove turske TV serije sa likom Serap.

Kutsi i Asli Tandogan takođe igraju glavne uloge u seriji Maćeha, koja donosi novi dah na ATV ekranima ponedeljkom uveče.

Spajanje dobrih i loših osećanja

Hazal Filiz Kucukkose je skrenula pažnju na sledeće detalje o priči o seriji Uvey Anne koji su na nju uticali:

Biće to posao u kome se spajaju dobra i loša osećanja. Kao crno-belo. To je posao u kome ćemo s jedne strane doživeti najlepšu ljubav, dok ćemo se s druge strane odnositi prema drugoj vrsti ljubavi. Serap i Faruk su kao crno i belo.”.

Čini se da je na poznatu glumicu uticala činjenica da je priča slojevita i drugačija. Kucukkose je takođe bila veoma zadovoljna snimanjem u Bodrumu. Kada su prve epizode ​​serije snimljene u Bodrumu, jednom od najpopularnijih mesta za odmor tokom leta, ovo okruženje donelo je pozitivnu energiju ekipi.

View this post on Instagram

A post shared by Üvey Anne (@uveyannedizi)

NOVO - Turska serija Zeytin Agaci dobija drugu, ali i treću sezonu

By: TV Exposed