U kom pravcu će otići priče Hume i Zipkina u seriji Ates Kuslari?!

Oni koji gledaju seriju Ates Kuslari / Vatrene ptice pitaju se gde će i kako likovi Zipkın i Huma biti “bačeni” u priču.

U kom pravcu će otići priče Hume i Zipkina u seriji Ates Kuslari?!

Foto Credits: IMDB

U ovom trenutku, postoji trag koji su dvoje mladih glumaca, Erdem Sanli i Lilya Irem Salman dali publici... Susret Hume i Zipkina, koji je počeo svađom, kao u mnogim pričama iz stvarnog života, prerasta u ljubav.

Oboje mladih glumaca ponudila su neke informacije publici koja se pitala šta će biti sa ova dva lika u budućim epizodama serije Ates Kuslari. Odgovarajući na pitanja sa društvenih mreža, dvojac je dao sledeće informacije o tome kako će Huma i Zıpkın napredovati u priči.

Erdem Sanli je rekao: “Da li će moći da razgovaraju i da se objasne? Da li će ljubav početi?”. Lilya Irem Salman je dodala: “Šta se desilo, videli smo slučajnost, svađamo se. Na kraju postoji ljubav, pretpostavljam.”. Erdem Sanli je nastavio: “Ako ti tako kažeš, tako je, ne mogu ništa više da kažem. Ne mogu reći ništa više.”.

Gledaoci serije Ates Kuslari / Vatrene ptice mogu da shvate iz ovih reči da će uskoro početi vatrena ljubav između likova Hume i Zipkina.

Suočavanje sa porodicom zbog ljubavi

Hoće li se Huma suočiti sa svojom porodicom zbog Zipkina? Mnogi gledaoci postavljaju pitanja o tome.

Lilya Irem Salman je na tu temu rekla: „Kao Huma, zaista želim da se suočim sa svojom porodicom, ali kako da se usudim da to učinim, sa čim ću se susresti kada to učinim? Jer kao što vidite, moja majka može da me obori jednom obrvom. Volela bih da imam hrabrosti da to uradim.“.

Opisujući situaciju iz Humine tačke gledišta, glumica govori koliko joj je bilo teško da se suoči sa svojom porodicom, čak i zbog svoje ljubavi.

Tu je i video najava nove epizode.

NOVO - Kazna je izazvala pad gledanosti serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed