Kazna je izazvala pad gledanosti serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Činjenica da serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice nije bila na ekranu dve uzastopne epizode ​​možda je izazvala gubitak dela gledalaca.

Kazna je izazvala pad gledanosti serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: DiziCentral

Prve tragove ove situacije možemo videti posmatrajući gledanost 23. epizode emitovane u petak, 28. aprila.

Obustava emitovanja 5 epizoda koju je izrekao Vrhovni savet radija i televizije zbog navoda da serija legitimiše nasilje nad ženama, primenjivana je 2 nedelje zaredom. Međutim, nakon odlaganja sudske odluke o izvršenju, bilo je moguće da serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice bude prikazana u petak uveče.

Kada pogledamo gledanost 23. epizode ove turske ​​serije, vidi se da postoji ozbiljan gubitak u svim grupama publike. Sa ovim gubitkom u grupama AB i ABC1, dvocifrene stope su takođe nestale.

Yali Capkini ostvario odlične rezultate

Projekat Yali Capkini, koji je emitovan na Star TV-u i očigledno je izgubio publiku dok je Kizilcik Serbeti bio u usponu, uspeo je da se oporavi nakon kazne izrečene njegovom protivniku.

Posebno u total kategoriji, bio je veoma važan pokazatelj da je serijal Yali Capkini ponovo ostvario brojku oko 11, u gledanosti 28. aprila uveče. Ova turska serija, koja je doživela samo blagi pad u AB grupi, takođe je pokazala povećanje u grupi ABC1.

Da li će Kizilcik Serbet / Šerbet od brusnice moći ponovo da postigne dvocifren rejting? Kakvu će ocenu Yali Capkini postići u svim grupama publike u narednim nedeljama? Ovo su pitanja koja će se pomno pratiti sledeće nedelje.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Nova iskrena ispovest Deniz Baysal

By: TV Exposed