Nova iskrena ispovest Deniz Baysal

Kao gost Ahmeta Mumtaza Taylana u emisiji Empatija na ekranima NTV, glumica Deniz Baysal, koja saoseća sa svojim proživljenim životnim pričama, takođe je sa gledaocima NTV podelila svoj nepoznati porodični život.

Nova iskrena ispovest Deniz Baysal

Foto Credits: Karar

Delimo najvažnije reči Deniz Baysal Yurtcu koje su mnoge pogodile:

„Moja majka se borila sa rakom, a sada moj otac ima rak“… Deniz Baysal, koja je bila u braku sa muzičarem Barisom Yurtcuom 3 godine, objavila je da ne želi da ima decu.

Poznata glumica je bila vrlo jasna po ovom pitanju i rekla: „Ne želim da moje dete ima dete“, a svoju ideju da postane majka objasnila je i na sledeći način: „Ljudsko biće se može promeniti u svakom trenutku . Evo kako trenutno razmišljam- Dete je daleko od mene. Ne želim ni odgovornost dece. Ali kažu ako imate dete da ćete ih voleti, naravno, ali ne želim da imam dete. Zadovoljna sam svojim životom, kao i Baris. Ionako smo jedno drugom sve...”

O počecima karijere

Deniz Baysal, koja saoseća sa pričama koje je doživela u Empatiji, koju je producirala BBO Production, takođe je podelila veoma posebne informacije o svom životu.

Rekavši da je počela da glumi zahvaljujući svom profesoru pozorišta u srednjoj školi Zekeriji Bey, Baysal je rekla:

„Mogu da radim svoj posao zahvaljujući svom učitelju pozorišta, Zekeriju. Njegovo mesto je za mene drugačije. On me je “gurnuo”. Rekla sam da ne mogu, bila sam tako uplašena. Naterao me je da se registrujem u agenciji i rekao: „Toliko sam uradio za tebe, ti ćeš to uraditi za mene“, i odveo me u agenciju i registrovao me.”.

View this post on Instagram

A post shared by ALL Magazine (@allmagazine)

NOVO - Za Sifanur Gul serija Terzi će biti prekretnica u karijeri!

By: TV Exposed