Danas počinje nova turska serija Adi Sevgi, ozbiljan konkurent Yargi i Teskilat?!

Serija Yargi / Presuda Kanala D i serija Teskilat / Organizacija koja se emituje na TRT1, imaju veliku publiku i veoma su gledane nedeljom. Obe serije su već duže vreme u međusobnom jakom rivalstvu.

Danas počinje nova turska serija Adi Sevgi, ozbiljan konkurent Yargi i Teskilat?!

Foto Credits: IMDB

Fanovi obe serije verno prate sve nove epizode i ne nameravaju da napuste svoju omiljenu seriju. Međutim, novi, jak konkurent će od večeras biti na televizijskim ekranima u Turskoj, sa izgledima da bude ozbiljan konkurent za ove serije.

Televizijske serije Presuda i Organizacija, koje svake nedelje privuku gledaoce, skupljaju zaista dobru gledanost nedeljom uveče. Ipak, televizijski kanal ATV je spreman da im pruži teškog konkurenta sa drugačijom pričom.

Adi Sevgi, nova TV serija koju potpisuje Koliba Film, koja se već neko vreme priprema i promoviše, stiže da začini nedeljne večeri onima koji čekaju dramu. Ova nova turska TV serija, za koju se očekuje da će uticati na gledanost serija Yargi i Teskilat počinje večeras.

Gizem Gunes, poznata po svom liku Feride u seriji Kuzey Yildizi serija, daje život učiteljici po imenu Elif u ovoj novoj seriji. Učiteljica Elif je puna ljubavi za svoje učenike, baš kao što i govori sam naziv ove serije. Biće ispričana borba mlade učetiljice koja je raspoređena u grad i promena koja je izazvana tom selidbom. Radnja će se baviti raznim društvenim problemima u kako se navodi impresivnoj priči.

View this post on Instagram

A post shared by Adı Sevgi (@adisevgidizi)

Da li će serija Adi Sevgi uspeti da značajno utiče na rejting dve zaista već popularne serije saznaćemo već od večeras.

NOVO - Film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika dobija nastavak!

By: Milt-TV Exposed