Porast gledanosti serije Teskilat / Organizacija i pored najavljenog bojkota! Yargi drži odličan rejting

Sinoć su emitovane nove epizode serija Teskilat / Organizacija i Yargi / Presuda. Oba projekta su zabeležila zaista dobre rezultate gledanosti.

Porast gledanosti serije Teskilat / Organizacija i pored najavljenog bojkota! Yargi drži odličan rejting

Foto Credits: IMDB

Kada je turska serija Teskilat / Organizacija u pitanju rejting je poboljšan u sve tri kategorije. Zanimljivo je da se na društvenim mrežama najavljivao čak i bojkot serije zbog neslane šale Caglara Ertugrula na dodeli nagrada. Čini se da je to sve samo dodatno podiglo interesovanje za seriju koja se polako bliži broju 10 u sve tri kategorije.

U total kategoriji ostvaren je rezultat od 9.64, što je za 0.80 više nego prošli put. Trinaesta epizoda druge sezone serije Teskilat koja je emitovana juče je imala AB rejting od zaista sjajnih 10.63, što je uvećanje za čak 1.50 u odnosu na prošlu. U ABC kategoriji brojka je bila 9.92, odnosno 0.29 više nego u epizodi 12 druge sezone. Zaista odlični rezultati gledanosti za ovaj projekat.

Četrnaesta epizoda serije Yargi / Presuda je takođe ostvarila dobre rezultate. Rejting je za 1.10 poboljšan u total kategoriji i iznosio je 9.39. U kategoriji AB rejting je iznosio 9.85, što je pad za 0.75. U ABC kategoriji ostvaren je rezultat od 10.91, odnosno za 0.52 više nego prošli put. Sve u svemu, dobri rezultati serije Yargi koji sigurno raduju sve koji rade na ovom projektu i sve fanove.

NOVO - Kubilay Aka u novoj seriji Oglum / Moj Sin

 By: Milt-TV Exposed