Rabia Soyturk u novoj TV seriji Mektup / Pismo

Rabia Soyturk je postala jedna od najuspešnijih mladih glumica poslednjeg perioda. Glumica, rođena 1996. godine, uspela je da se istakne korak po korak svojim efektnim nastupom u projektima koji su na vidiku poslednje 4 godine.

Rabia Soyturk u novoj TV seriji Mektup / Pismo

Foto Credits: Haberturk

Rabia Soyturk je nesumnjivo bila jedna od najuspešnijih mladih zvezda TV serije Benim Adim Melek, koja je trajala 2 sezone i otkrila veoma impresivnu dramsku priču na ekranu TRT1. Potom je glumica, koja je imala potpuno drugačije iskustvo sa likom Karace u TV seriji Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk, skoro udvostručila popularnost omladinskom TV serijom Duy Beni / Čuj me, koja se emitovala na Star TV-u.

Došlo je na red da je Rabia Soyturk, koja je uspešno odigrala u liku Ekim, nakon ovog efektnog nastupa dobila mnogo ponuda od producenata. U štampi su izneti neki navodi da je izvesna i njena nova serija. Rabia, za koju se očekuje da bude glavna glumica u seriji Mektup / Pismo, koju priprema Most Production, u novom periodu pojaviće se pred svojim fanovima na ekranu Kanala D.

I priča i glumci u seriji Mektup su nešto što mnoge zanima. Naravno, bilo je i pitanje velike radoznalosti ko će biti novi partner Rabie Soyturk. Sve te vesti saznaćemo u narednom periodu.

Koga bi vi voleli da gledate uz mladu glumicu u ovoj seriji? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Rabia (@soyturkrabia)

NOVO - Da li je Demet Ozdemir napravila veliku grešku u karijeri?!

By: TV Exposed