Uskoro počinje nova turska serija Ruhun Duymaz / Gluva duša

Burcu Ozberk, koja je rođena u Eskišehiru 1989. godine, jedna je od vodećih glumica koje su na setovima od 2013. godine i izgradile su impresivnu karijeru.

Uskoro počinje nova turska serija Ruhun Duymaz / Gluva duša

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja je postala popularna likom Nazli u projektu Gunesin Kizlari, u svojoj karijeri, koju je započela serijom Sulejman Veličanstveni od tada je dobila posebno mesto za sebe sa uspešnim projektima u nizu.

Nakon njenog uspeha u projektu Aslan Ailem, romantična humoristična serija Afili Ask postala je veoma popularna.

Burcu Ozberk, koja je takođe pokazala snažnu glumu u još jednoj romantičnoj humorističnoj seriji pod nazivom Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta, mnogi njeni fanovi su opisali kao „kraljicu romantičnih humorističnih serija“.

Iako je igrala dobre uloge u dramskim projektima kao što su Cocukluk / Detinjstvo i Kralice / Kraljica, za Burcu Ozberk je bila nesreća što su ove serije kratko trajale. Sada se popularna glumica sprema da ponovo izađe pred publiku sa romantičnom humorističnom serijom.

Ljubavna priča Onura i Ece

Nova serija pod nazivom Ruhun Duymaz / Gluva duša uskoro će se sastati sa publikom na Fox TV-u. Burcu, koja deli glavnu ulogu sa Sukruom Ozyildizom u seriji koju je pripremila O3 Media, počinje još jedan projekat romantične komedije na koji su njeni obožavaoci najviše navikli.

Slede detalji radnje serije Ruhun Duymaz:

Onur (Sukru Ozyildiz) je agent koji ne vidi ništa osim svog posla. Ece (Burcu Ozberk) je sjajan profesionalni lopov sa hiljadu i jednom veštinom. Serija Ruhun Duymaz / Gluva duša, koja govori o ljubavnoj priči o Onuru i Ece, čini se da je projekat koji će dodati boju letnjem periodu.

Deljen je i trejler serije Ruhun Duymaz, koja uključuje i imena kao što su Tugrul Tulek, Asli Sumen, Sehsuvar Aktas, Zuhal Gencer, Ulku Duru. Datum premijere će biti poznat u narednim danima.

NOVO - Ediz Aksehir dobija mnogo čudnih fotografija zbog serije Yali Capkini!

By: TV Exposed