Ediz Aksehir dobija mnogo čudnih fotografija zbog serije Yali Capkini!

Ediz Aksehir je igrao lik Safeta u popularnoj TV seriji Yali Capkini. Glumac, koji se u priču uključio pred kraj prve sezone serije, rekao je da je na setu odlično primljen.

Ediz Aksehir dobija mnogo čudnih fotografija zbog serije Yali Capkini!

Foto Credits: RiriNano

Ediz Aksehir je o seriji Yali Capkini rekao:

„Znate, uključio sam se u seriju pred kraj. Serija ima odličnu gledanost od početka. Bio sam veoma srdačno dočekan“, objasnio je glumac.

Zanimljive komentare dobija i Ediz Aksehir, koji u priči serije skreće pažnju scenama 'šmrkanja cipela' i 'masaže stopala' i o kome se mnogo priča na društvenim mrežama.

O liku Safeta, koji je doveo do toga da se „fetišizam stopala“ nađe na dnevnom redu na društvenim mrežama, mnogo se pričalo o njegovom stavu u bračnoj noći sa Sunom. Scena u kojoj Suni miriše cipele i masira stopala naišla je na iznenađenje fanova serije, a na društvenim mrežama osvanuli su veoma zanimljivi komentari.

Razni komentari

Glumac je o tome izjavio: „Nisam želeo da se toga gadim. Sve u svemu, recenzije su dobre. Tako si dosadan, loš si, odvratan si, ali ti to dobro ide kao glumac“, pričao je o komentarima koji su stizali.

Nakon ove scene, glumac je počeo da se “muči” sa pratiocima serije koji mu šalju mnogo fotografija stopala.

Ediz Aksehir, koji je izgleda stalno dobijao fotografije „fetišizma stopala“ od publike, izmamio je osmeh sam sebi rekavši da se trudio da ne gleda takve postove.

NOVO - Kraj za seriju Gulcemal u narednoj epizodi

By: TV Exposed