Dobar start serije Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač

Nova istorijska serija javnog emitera TRT1, Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač, koju su obožavaoci Serkana Cayoglua željno iščekivali, sastala se sa publikom svojom prvom epizodom u utorak, 27. februara.

Dobar start serije Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač

Foto Credits: IMDB

Može se reći da je prva epizoda serije sjajno počela i impresionirala publiku pred ekranom.

Odmah je jasno da serija Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač, koju podržava brojna publika na društvenim mrežama, ima potencijal da privuče veliku pažnju, posebno u inostranstvu.

Glavni razlog za ovu situaciju može se objasniti činjenicom da je Serkan Cayoglu doživeo kontinuirani skok u karijeri od emitovanja TV serije Kiraz Mevsimi | Sezona trešanja u sezoni 2014-2015.

Dobar rejting prve epizode nove serije

Glumčevi obožavaoci u inostranstvu dugo su čekali na ovako efektan projekat, a možemo reći da je Serkan Cayoglu, koji se konačno vratio na ekran sa pričom o Mehmedu Osvajaču, veoma obradovao svoje obožavaoce.

Najiščekivanija serija ove sezone na ekranima TRT 1, Mehmed Fetihler Sultani, koja će rasvetliti život Mehmeda Osvajača, jednog od najveličanstvenijih vladara otomanske istorije, ima ambicioznu priču i snažnu glumačku ekipu.

Osvajanjem Istanbula, koje se smatra jednim od događaja koji je promenio sudbinu sveta, dogodile su se veoma važne političke, ekonomske i kulturne promene. Nije bilo iznenađujuće što je nova serija privukla pažnju u inostranstvu, jer govori o tako važnom događaju.

Start u Turskoj je takođe bio dobar. Total rejting prve epizode je iznosio 4.25, AB 4.92, a brojka u kategoriji ABC1 je bila 4.73.

NOVO - Hande Ataizi uzbuđena zbog uloge u seriji Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze

By: TV Exposed