Acun Ilicali priprema veliko iznenađenje

Acun Ilicali primećen je juče od strane novinara nakon poslovnog sastanka. Producent je na putu do kola zastao i dao kratak intervju predstavnicima medija. Tom prilikom je izjavio da sprema neverovatno iznenađenje za sve, i da će to objaviti za dva do tri dana. Producent vrši pripreme za njegovu novu digitalnu platformu Exxen, ali nije ...

Acun Ilicali priprema veliko iznenađenje

Acun Ilicali primećen je juče od strane novinara nakon poslovnog sastanka.

Producent je na putu do kola zastao i dao kratak intervju predstavnicima medija. Tom prilikom je izjavio da sprema neverovatno iznenađenje za sve, i da će to objaviti za dva do tri dana. Producent vrši pripreme za njegovu novu digitalnu platformu Exxen, ali nije želeo da otkriva detalje ovog iznenađenja.

 Jedan od novinara ga je upitao da li je možda potpisao ugovor sa nekom svetskom zvezdom, na šta se Acun nasmejao i rekao „I to ću u raditi“ i najavio još iznenađenja. Novinari su primetili da saradnici sa kojima je Ilicali bio na sastanku ne pričaju turski jezik, već koriste neki strani – njima nepoznat. To je još više zainteresovalo sve prisutne i sa nestrpljenjem čekaju do kraja nedelje da vide šta je to Acun pripremio.

NOVO - Jedan od glavnih glumaca napustio seriju Bir Zamanlar Cukurova!

By: TV Exposed