Cengiz Coskun u ruskoj seriji!

Rusija je nažalost u poslednje vreme u centru pažnje zbog rata, ali rad na novim serijama i filmovima ne prestaje. U jednom od projekata učestvovaće je i turski glumac Cengiz Coskun.

Cengiz Coskun u ruskoj seriji!

Foto Credits: Internet Haber

Turske i ruske filmadžije su započele rad na zajedničkom projektu. Prema rečima CEO-a Gazprom-media holdinga, gospodina Alexandeta Zharova, oni u zajedničkoj saradnji vide priliku da sadržaj na engleskom jeziku zamene turskim sadržajem, odnosno serijama. Za turske producente, Rusija je veliki izazov i potpuno novo, veliko i obećavajuće tržiste. Za turske glumce je to dobra prilika da svoj glumački kvalitet pokažu i van granica Turske. Ova saradnja bi dakle mogla da bude na obostranu korist.

Postalo je poznato da je Cengiz Coskun, poznat gledaocima iz serije Dirilis: Ertugrul, postao član glumačke ekipe četvrte sezone popularne ruske serije Gold Diggers. Ova serija se emituje na ruskoj digitalnoj platformi Start, ali i na Amazon Prime Global platformi, čiji je orginalni projekat.

Poznato je i to da će nova sezona u kojoj će jednu od glavnih uloga tumačiti Cengiz Coskun imati osam epizoda. U toku je snimanje kadrova za novu sezonu u St. Petersburgu. Radnja četvrte sezone biće smeštena nekoliko godina nakon dešavanja u finalu treće sezone. Na poziciji režisera ove ruske serije je Lamara Sogomonyan.

U pitanju je njegov dvanaesti projekat u karijeri. Poslednju ulogu imao je u filmu Malazgirt 1071, koji je bio poprilično uspešan u turskim bioskopima. Cengiz će u ovoj seriji tumačiti lik biznismena i filantropa. U pitanju je njegovo prvo internacionalno iskustvo kada je reč o serijama i filmovima. Kako je sam rekao, kada je video uslove nije mogao da odbije rad na ovom projektu. Sve je na visokom nivou, prepuno stila i izgleda skupo i otmeno.

Tursko-rusko saradnja kada je reč o serijama postaje sve ozbiljnija...

NOVO - Cansu Tosun pokrenula sopstveni brend

By: TV Exposed