Današnji slavljenik je Kerem Bursin

Danas svoj 35. rođendan proslavlja turski glumac Kerem Bursin. Kerem je u poslednjih nekoliko godina postao jedan od najpopularnijih turskih glumaca.

Današnji slavljenik je Kerem Bursin

Foto Credits: Haberturk

Kerem Bursin je rođen 4. juna 1987. godine u Istanbulu, Turska, od majke Čigdem i oca Pamira. Kerem ima stariju sestru Melis koja je profesionalni fotograf. Zbog toga što je njegov otac vodio međunarodnu kompaniju, često su se selili, pa su tako živeli u zemljama kao što su Indonezija, Malezija, Škotska, Ujedinjeni Arapski Emirati , SAD i druge. Život u različitim delovima sveta oblikovao je Kerema kao zaista svestranu osobu, nadahnjujući kod njega različite interese, poznavanje i poštovanje različitih kultura.  U toku 2002. godine, njegova porodica se preselila u Teksas, gde njegovi roditelji i danas žive.

Kerem iza sebe ima nekoliko zapaženih uloga. Širom sveta postao je poznat nakon uspeha serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, koja se sa uspehom emitovala i emituje u preko osamdeset zemalja. Tu seriju obeležila je i Bursinova veza u privatnom životu sa koleginicom iz projekta, Hande Ercel. Par je svoju ljubav prekinuo negde oko dočeka Nove godine.

Njegovi fanovi željno iščekuju vesti o Keremovom novom projektu. Glumac je potpisao ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom, a prema nekim, za sada nepotvrđenim informacijama, pojaviće se u novom filmu koji će se snimati za ovu platformu. Njegova partnerka u filmu bi trebala da bude zvezda veoma popularne turske serije Yargi / Presuda, Pinar Deniz.

Kerem Bursin je zapažen i u svetu marketinga. Zaštitno je lice kompanija Lipton, Under Armour i BMW automobila za područje Turske.

Kerem pored turskog i engleskog, tečno govori i francuski jezik.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

 NOVO - Uraz Kaygilaroglu najavio drugu sezonu serije Ersan Kuneri

By: TV Exposed