Erkan Meric nije imao sreće u seriji Yazgi, ali jeste u ljubavi!

Erkan Meric je postao jedno od imena koje je postalo popularno u dnevnim serijama i došlo je do izražaja ljubavlju koju je doživljavao u ovim serijama.

Erkan Meric nije imao sreće u seriji Yazgi, ali jeste u ljubavi!

Foto Credits: DiziCentral

Hazal Subasi je bila partnerka glumcu, koji je imao veoma uspešan debi u dnevnoj seriji pod nazivom Adini Sen Koy. U to vreme se mnogo pričalo i o ljubavnoj vezi para, njihova veza je neko vreme bila tajna, ali je to kasnije otkriveno. Takođe je otkriveno da je veza između Hazal Subasi i Erkana Merica, koji su se upoznali na snimanju TV serije i doživeli veliku popularnost sa projektom Adini Sen Koy, okončana 2019. godine.

Dva imena, koja su neko vreme bila na dnevnom redu u štampi, učinila su važne korake na svom glumačkom putu učestvujući u različitim projektima u narednom periodu. Erkan Meric je preuzeo glavnu ulogu u seriji Yazgi / Sudbina, koja se emitovala na tv8.

Yazgi, dnevna serija, privukla je pažnju posebno gledalaca koji vole romantične ljubavne serije u inostranstvu. Međutim, zbog činjenice da serija nije dobila veoma dobre ocene u zemlji, finale se odigralo ranije nego što se očekivalo.

Serija gotova, ljubav traje!

Možda je serijal Yazgi gotov, ali je u prvi plan izbila glavna glumica Yagmur Ozturk, koja je na dnevnom redu ove serije. Ozturk, koja je sada jedna od ženskih glavnih uloga u TV seriji Basim Belada / U nevolji, koja se emituje na ATV-u nedeljom uveče, suočila se sa nesrećom da ovaj projekat ima jako lošu gledanost.

Yagmur Ozturk je stekla popularnost u karijeri u seriji Yazgi, ali i pronašla ljubav. O fotografijama Yagmur Ozturk i Erkana Merica, koje se pojavljuju na društvenim mrežama, najavljujući da su zajedno, naširoko se priča.

Erkan Meric pronašao je svoju ljubav, ponovo na setu…

View this post on Instagram

A post shared by Erkan Meriç (@erkanmrc)

NOVO - Za Ozgu Kaya serija Uc Kiz Kardes ima veliko značenje!

By: TV Exposed