Dobar početak turske serije Dilek Tasi | Kamen želja

Sinoć je bila premijera nove turske televizijske serije pod nazivom Dilek Tasi | Kamen želja. Na startu su ostvareni veoma dobri rezultati gledanosti.

Dobar početak turske serije Dilek Tasi | Kamen želja

Foto Credits: Dizilah

Serija Dilek Tasi | Kamen želja je dosta optimistično najavljivana. Po svemu sudeći, optimizam je bio opravdan.

Utisci nakon prve epizode su veoma dobri. Priča dobija pohvale kao i gluma svih glumaca u projektu. Glavne uloge u seriji tumače Salih Bademci, Besim Demirkiran, Cicek Dilligil i Elif Dogan. Ono što je takođe dobro je rejting.

U total kategoriji rejtinga ostvaren je rezultat od 3.91, što je osiguralo prvu poziciju za projekat u danu emitovanja. U AB kategoriji brojka je bila 4.09, a serija je završila dan na drugom mestu. U ABC1 kategoriji je serija Dilek Tasi bila prva uz rejting od 4.73.

Radnja serije

Radnja turske TV serije Dilek Tasi | Kamen želja prati Mustafu, čoveka u ranim tridesetim godinama, koji pokušava da preživi u sirotinjskoj četvrti Istanbula sa svojom ženom Canan i kćerkom Cemre. Njegova supruga Canan je u stisku nemilosrdne bolesti. Hitno joj treba operacija za njen oporavak. Mustafa ne zna kako da pronadje novac i pokušava na sve načine da joj pomogne. Fabrika u kojoj on radi je već duže vreme zatvorena zbog odredjenih problema i ne dobija zaradjeni novac. Bez obzira na sve, Mustafa mora da pronađe pare za ženinu operaciju.

Sve do jednog dana Mustafa se nikad nije pred bilo kim klanjao i živeo je za svoju čast i dostojanstvo. Ali sada nema izbora osim da potraži pomoć. Kreće u potragu i pronalazi Jakupa, vlasnika fabrike u kojoj radi i traži svoje plate koje nisu isplaćene mesecima. On uspeva da izvuče zaradjen novac i njegova žena bude operisana.

Međutim, desiće se nešto što će iz korena promeniti život Mustafe ali i njegove kćerke Cemre...

NOVO - Latino serija Un cuento perfecto I Savršena priča – radnja i uloge

By: TV Exposed