Za Ozgu Kaya serija Uc Kiz Kardes ima veliko značenje!

Postoje neke uloge koje čine da se glumci nikada ne zaborave, o Edi Ece u jednoj od tih uloga i Ozgu Kayi u drugoj mnogo se priča poslednjih godina.

Za Ozgu Kaya serija Uc Kiz Kardes ima veliko značenje!

Foto Credits: IMDB

Nakon sticanja iskustva u raznim projektima, Eda Ece je ostvarila sjajnu karijeru sa serijom Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Ece, koja je 2003. zakoračila na set sa serijom Hayat Bilgisi / Informacije o životu, privukla je pažnju likom Cimbom u seriji Pis Yedili.

Glumica, koja se usavršavala u raznim TV serijama i filmovima do 2018. godine, munjevito se popela na lestvici karijere kada je pokrenuta serija Yasak Elma. Eda, koja je sa likom Yildiz Argun postala jedna od nezaboravnih serijskog sveta, takođe je priznala da ovoj seriji mnogo duguje u karijeri.

Uspon u karijeri

Ozgu Kaya ide ovim putem kojim je prošla Eda Ece, glumica koja je rođena 1990. godine. Za Ozgu, koja je rođena 1996. godine, serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre je od velikog značaja. Uc Kiz Kardes sada ima slično značenje za Ozgu Kayu ono što Yasak Elma značila za Eda Ece. Glumica, koja je privukla pažnju svojim imenom u seriji Adi Efsane 2017. godine, prvi put je preuzela i glavnu ulogu u TV seriji Kimse Bilmez / Niko ne zna.

Zatim je došao lik Turkan u Uc Kiz Kardes, a ime Ozgu Kaya nedavno je izbilo u prvi plan. Izražavajući da je zadovoljna ulogom jer igra snažan ženski lik, glumica je jedna od najzastupljenijih ženskih glumaca na društvenim mrežama i producenti će od sada biti veoma velikodušni u ponudama uloga.

Naravno, kada se njen posao u seriji Tri sestre završi.

View this post on Instagram

A post shared by Özgü Kaya (@kayaozgu)

NOVO - Porodica Sabanci ne odobrava Hakanovu vezu sa Hande Ercel?!

By: TV Exposed