Kazna za tursku seriju El Kizi / Strankinja

Turska serija El Kizi / Strankinja je imala solidan početak kada je rejting u pitanju. Radnja priče se dopala gledaocima, iako je bilo nekih spornih scena.

Kazna za tursku seriju El Kizi / Strankinja

Foto Credits: Internet Haber

Premijera serije El Kizi je bila pre nekoliko dana. Prva epizoda nosi pozitivne utiske. Rejting je bio sasvim solidan s obzirom da je u pitanju tek prva epizoda. Glumački kadar nema nekih preteranih zvezda, ali su se svi barem prema prvim utiscima dobro snašli u svojim ulogama. Početak je generalno dobio veoma dobre kritike. Ipak, bilo je i spornih trenutaka odnosno scena.

O nasilju nad ženama koje je prikazano u seriji se odmah povela polemika na društvenim mrežama. To nije prošlo nezapaženo i kod državnog cenzora. RTUK, državni cenzor u Turskoj je analizirao te scene i doneo odluku.

Serija El Kizi / Strankinja će biti kažnjena zbog nasilja prikazanog u radnji. Ovaj put je u pitanju administrativna kazna, a ako se slično bude ponavljalo, kazna će biti znatno ozbiljnija. Ljudi iz RTUK-a još jednom dokazuju da pomno prate sve scene iz svih turskih serija.

NOVO - Kerem Bursin - milion lajkova za manje od jednog dana! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed