Zvanično – Afra Saracoglu i Mert Yazicioglu su raskinuli

Afra Saracoglu i Mert Yazicioglu su bili jedan od najstabilnijih i najmirnijih parova u turskom šou-biznisu. Tokom njihove veze nije bilo vesti o nekim skandalima i slično. Međutim, već neko vreme se pisalo o njihovom navodnom raskidu, a nedavno je to sve i potvrđeno.

Zvanično – Afra Saracoglu i Mert Yazicioglu su raskinuli

Foto Credits: RiriNano

Sve je počelo još pre nekoliko nedelja objavom vesti da je došlo do verbalnog sukoba izmedju Kubilaya Ake i Merta Ramazana Demira. Još tada su se pojavile informacije da je par Saracoglu i Yazicioglu raskinuo jednim delom i zbog Merta, koji je partner Afri u sve popularnijoj TV seriji Yali Capkini. Turski mediji se od tada bave ovom temom i pokušavaju da pronadju razloge raskida jednog od najpoznatijih parova medju mladim glumcima u Turskoj. Publikacija Hurriyet kao da ne može da odluči šta je razlog raskida poznatog para. U početku, novinari su pisali o ljubomori koju je Mert Yazicioglu osećao prema Afrinom partneru u seriji Mertu Ramazanu Demiru. Potom je stigla drugačija, nova verzija.

Po njoj Yazicioglu se zbližio sa njegovom partnerkom iz serije Darmaduman, Hafsanur Sancaktutan. Podsećamo, Hafsanur je nedavno raskinula sa Denizom Canom Aktasom, a sada se kao razlog tog raskida pominje Mert Yazicioglu! Odnosno, navodna romansa koja je izbila izmedju Merta i Hafsanur na snimanju njihove zajedničke TV serije.

Na kraju Afra Saracoglu i Mert Yazicioglu su na svojim nalozima na Instagramu objavili poruke u kojima su potvrdili da su raskinuli i da više nisu zajedno. Ipak, prema njihovim tvrdnjama, razlog raskida nije bila nikakva treća osoba. Odluku o raskidu su doneli zajedno. Potom su zamolili sve da poštuju njihovu privatnost i da ne uvlače druge osobe u njihov odnos, odnosno raskid i da nema potrebe za bilo kakvim nagadjanjima i sumnjama.

Dakle, ko je bio razlog raskida – nije poznato, ali Yazicioglu i Saracoglu više nisu zajedno.

NOVO - Turska serija Ates Kuslari će učiniti vidljivom ljudsku dramu koju ignorišemo svaki dan

By: TV Exposed